Vloggers in de Efteling: Bro Sowieso

eftelingDaar heb je de vrijdag ook weer hoor! Gaat snel zo’n week en al helemaal als je vakantie hebt. Normaal is de week haast niet door te komen. Maar ja, wat is dan weer normaal? Nou het weer momenteel! De zomerhitte lijkt helemaal te zijn verdwenen en vanavond en morgenavond eindelijk eens een Negen Pleinen Festijn in koelere omstandigheden (vandaag beetje onweer, morgen veel wind). De Efteling is dan tot 23:00u. geopend. Maar nu eerst weer een vlogger in de spotlights die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. De beurt is aan Bro Sowieso. We dachten aan Jurgen Freilich dus speciaal voor hem vandaag een Duitstalige vlog. Jetz geht los nach dem Klick!!!!

Mehr Bro Sowieso? Das ist möglich!
Youtube Kanaal
Facebook
Instagram

Geldvarken.infoAanbiedingen bij webshops