De Magische Klok: Water in de Efteling

Ook in de zomervakantie neemt de Magische Klok je iedere donderdag mee door een reis van tijd en ruimte in de geschiedenis van de Efteling. Want in de loop der jaren is er veel gebeurd, veranderd en vooral veel gebouwd. In deze aflevering wijden we ons helemaal aan het water in de Efteling. De Efteling bestaat namelijk voor 13 procent uit water. Dat zie je terug in sprookjes, attracties, fonteinen, vijvers, rivieren en watervallen. Hoog tijd dus voor een aflevering vol water …. eh.. met water bedoelen we. Kijk maar snel na de klik.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

CadeauwinkelKorting op je studieboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.