Leren met Jokie: Samen puzzelen

eftelingHallo Jokie! Hallo Jet! Jokie en Jet gaan vandaag puzzels maken. Een makkelijke, een moeilijkere en een hele moeilijke puzzel. Heb jij weleens een hele moeilijke puzzel gemaakt? ‘Leren met Jokie’ is een interactieve reeks waarin Jokie en Jet de allerkleinsten meenemen op een educatief avontuur bomvol herkenbare momenten in het dagelijks leven. Zoals samen spelen, samen delen, op vakantie en naar de dokter, en nog veel meer.

Je komt Jokie en Jet overal tegen. Heb jij ze al gezien? Je vindt Jokie en Jet ook op www.efteling.com/kids

Geldvarken.infoCadeauwinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.