Vloggers in de Efteling: Simon de Bruijn in Carnaval Festival

eftelingJa mensen…… we zijn weer terecht gekomen bij het einde van de werkweek. Het weekend is in zicht, maar nu nog even die eindsprint op de vrijdag. Zoals gebruikelijk op de vrijdag zetten we een vlogger in de spotlights die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. Maar wat wel een beetje ongebruikelijk is is dat het dezelfde vlogger is als vorige week namelijk Simon de Bruijn. Maar daar hebben we een goede reden voor. Simon bezocht het heropende Carnaval Festival. Na een grondige renovatie is deze attractie sinds gisteren weer geopend. Simon neemt je mee naar alle vernieuwingen in deze legendarische attractie.

Meer Simon de Bruijn? Dat kan! Bezoek eens zijn YouTube kanaal!

Korting op je studieboekenCadeauwinkel