Leren met Jokie: Gevoelens leren

eftelingHallo Jokie! Hallo Jet! Jokie en Jet willen gaan spelen in het park. Jokie komt een meisje tegen die haar bal kwijt. Zij wordt verdrietig, boos en bang. Zal ze haar bal vinden en weer blij worden? ‘Leren met Jokie’ is een interactieve reeks waarin Jokie en Jet de allerkleinsten meenemen op een educatief avontuur bomvol herkenbare momenten in het dagelijks leven. Zoals samen spelen, samen delen, op vakantie en naar de dokter, en nog veel meer.

Je komt Jokie en Jet overal tegen. Heb jij ze al gezien? Je vindt Jokie en Jet ook op www.efteling.com/kids

CadeauwinkelAanbiedingen bij webshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.