Vloggers in de Efteling: ZeroGreviews

Hallo vrijdag, hallo winter… ho wacht!! Het is nog steeds lente hoor. Hallo weekend! Zo aan het einde van de werkweek is het weer tijd voor de eindsprint. Nog even doorzetten en dan weer tijd voor jezelf. Even bijkomen, even pauze. Even de gelegenheid om de Efteling weer eens te bezoeken. Dat deed het team van ZeroGreviews pas geleden ook en maakte daar een vlog van. Helemaal gericht op twee totaal verschillende attracties in het park: de Python en Diorama. Zoiets van lekker over de kop gaan en even helemaal relaxed. Deze mooie combinatie zie je na de klik en als extra een bonusfilmpje van Diorama in vogelvlucht.

Meer ZeroGrevieuws? Dat kan!
Bezoek het YouTube kanaal
Bezoek het Instagram kanaal

Flash aanbiedingen bij Ali Express!Aanbiedingen bij webshops