Leren met Jokie: naar de dokter

eftelingHallo Jokie! Hallo Jet! Jokie gaat vandaag naar de dokter. De dokter wilt weten hoe zwaar en lang Jokie is. Ze wil ook weten hoe goed Jokie kan zien, welke figuren zie jij allemaal op het bord? ‘Leren met Jokie’ is een interactieve reeks waarin Jokie en Jet de allerkleinsten meenemen op een educatief avontuur bomvol herkenbare momenten in het dagelijks leven. Zoals samen spelen, samen delen, op vakantie en naar de dokter, en nog veel meer.

Je komt Jokie en Jet overal tegen. Heb jij ze al gezien? Je vindt Jokie en Jet ook op www.efteling.com/kids

CadeauwinkelAanbiedingen bij webshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.