Vloggers in de Efteling: Jeff Sciurba

eftelingHet mooiste moment van de week komt er aan….. het is vrijdag! Het weekend staat weer te trappelen voor de deur. Maar eerst nog even deze dag doorkomen. Dat doen we zoals altijd door een vlogger in de spotlights te zetten die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. Vandaag de eer aan Jeff Sciurba. Daarmee gaan we weer eens flink over de grenzen want we zien de wondere wereld van de Efteling door de ogen van een Amerikaan. Altijd interessant en leuk! Naast de vlog hebben we als bonus een onride video geplaatst van Jeff in Symbolica. Dat wordt dus dubbel genieten!

En zoals beloofd de bonusvideo van Jeff in Symbolica!

Meer Jeff Scurbia? Dat kan!
YouTube kanaal
Twitter
Instagram

Aanbiedingen bij webshopsGeldvarken.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.