Zo vliegt Blue Monday voorbij

eftelingEn met de komst van de maandag is je weekend alweer voorbij. De maandag staat bekend als minst leuke dag van de week. En dan is het vandaag ook nog eens Blue Monday. Heel iets anders dan Black Friday trouwens maar dat terzijde. Blue Monday is behalve een legendarische hit van New Order ook nog eens de somberste dag van het jaar. Zo zijn de dagen alweer aan het lengen maar de lente is nog ver weg. Meneer en Mevrouw Tijd geven verschillende tips die je kunt doen, zodat je minder last hebt van Blue Monday! Want waar zij de tijd ook echt voorbij kunnen laten vliegen, kunnen wij dat natuurlijk niet. Welkom bij de leukste bingo van het jaar!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de #Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed