Vloggers in de Efteling: Effelien

eftelingJa mensen, het is weer zover… de vrijdag is onder ons. Het weekend is in zicht. Nog even doorzetten, afpilsen en dan eindelijk… weekend!! Lekker weer wat tijd voor jezelf. En de vrijdag is zeker niet compleet zonder een vlogger in de spotlights te zetten die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. Wat ons betreft de meest perfect combinatie! Vandaag de eer aan Effelien. Achter deze naam schuilt Evelien, 18 jaar en is gek op praten. Daarom kan je bij haar ook veel praatvideo’s verwachten. Maar niet altijd. Soms ga je wel eens out of the box en jezelf trakteren op een dagje Efteling. Daar maakte zij dan weer een vlog van die te zien is na de klik!

Meer Effelien? Dat kan!
Bezoek haar YouTube kanaal en abonneer je meteen!

Bol AlgemeenBol Algemeen