Vloggers in de Efteling: MrThemeparkfans

eftelingHallo liefhebbers van de vrijdag! Ja, liefhebbers… want wat is er nou mooier dan een weekend voor de deur. Eh…. vakantie? Juist, helemaal goed! Dus blijven we ook deze vrijdag helemaal in vakantiesferen met een vlog over het Negen Pleinen Festijn die overigens ook vandaag weer en morgen op het programma staat in de Efteling. De Efteling is dan tot 23:00u. geopend. Vandaag in de spotlights: MrThemeparkfans. Zij noemen zich “het geschikte kanaal voor de pretpark liefhebbers”. Dat is duidelijke taal. In deze vlog bezoekt hij met Erica het Negen Pleinen Festijn in de Efteling. En omdat diepgang hoog in het vaandel staat duurt deze vlog meer dan 2 uur. Veel plezier na de klik!

Meer MrThemeparkfans? Dat kan!
Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Bol AlgemeenBol Algemeen