Hier werk ik: restauratie Vermolen Carrousel

eftelingElke woensdag nemen we een kijkje achter de schermen van de wondere wereld van de Efteling. Elke dag weer komt er een hele organisatie bij kijken om deze wondere wereld voor haar gasten te realiseren. Die organisatie wordt mogelijk gemaakt door talloze gedreven medewerkers die dag in dag uit zich inzetten voor een onvergetelijke dag of verblijf in de Efteling. Vandaag nemen we een kijkje bij de mensen die verantwoordelijk zijn voor de intensieve restauratie van de Vermolen Carrousel op het Anton Pieckplein. Kijk snel na de klik!

Heb je een leuke suggestie voor medewerkers die we een volgende keer kunnen volgen? Stuur je idee naar youtube@efteling.com, wie weet zie je dan jouw idee in een volgende aflevering.

Werken in de Efteling. Iets voor jou? Bekijk dan snel de vacaturebank.

Bol AlgemeenBol Algemeen