Hier werk ik: Magazine Wonder

Nadat we de afgelopen weken je al lieten zien hoeveel mogelijkheden er zijn om te werken in de Efteling kijken we sinds een aantal weken letterlijk achter de schermen bij diverse afdelingen. Elke aflevering volgen we drie Efteling-medewerkers een hele dag. Ze vertellen én laten zien wat ze dagelijks doen. Dit keer lopen we een dag mee met de collega’s van de afdeling marketing, die verantwoordelijk zijn voor het magazine “Wonder”, de digitale nieuwsbrief “Wonder voor jou” en social media. En daar komt nog heel wat bij kijken. Nieuwsgierig geworden? Na de klik zie je meer!

Heb je een leuke suggestie voor medewerkers die we een volgende keer kunnen volgen? Stuur je idee naar youtube@efteling.com, wie weet zie je dan jouw idee in een volgende aflevering.

Werken in de Efteling. Iets voor jou? Bekijk dan snel de vacaturebank.

Bol AlgemeenBol Algemeen