Vloggers in de Efteling: Huisje Weltevree

eftelingAl een beetje zin in een warm weekend? Het is bijna weer zover…. lekker weer wat tijd voor jezelf. Dus zetten we traditiegetrouw een vlogger in de spotlights die een dagje Efteling heeft weten te combineren met een leuke vlog. Een uitstekende combinatie! Vandaag aandacht voor Huisje Weltevree. Achter deze naam schuilt Janneke, een alleenstaande moeder die de kijker meeneemt in haar leven met 3 jongvolwassen kinderen. Dat er zo nu en dan tijd is voor ontspanning blijkt wel uit deze vlog. Ze bezocht het Story telling Event van Yvette Tick in het park. “Uiteraard pakken we nog even wat attracties mee…” schrijft ze. Dat is best, maar zet je ze daarna wel weer netjes terug? Na de klik zie je meer.

Meer Huisje Weltevree? Dat kan!
YouTube kanaal
Facebook
Instagram

Bol AlgemeenBol Algemeen