Masters of Minecraft: Piraña Race met Jeremy, Link, Joost en Harm

Jeremy, Harm, Link en Joost nemen het in 8 afleveringen tegen elkaar op in Minecraft battles op de PC én in real-life! Ze strijden in 4 verschillende gamemodes om de nieuwe titel: Master of Minecraft. Het (virtuele) speelveld voor dit alles is de Efteling! Het is tijd voor de allereerste real-life challenge van Masters of Minecraft! We trappen af met een real-life parkour race in wildwaterbaan Piraña! De Masters nemen het in duo’s tegen elkaar op. Het team dat het snelst het parkour aflegt wint extra speeltijd in de volgende parkour video op Legends of Gaming! Onderweg moeten ze diamonds verzamelen, creepers omverrijden en lavablokken ontwijken in hun minecart! Klinkt tof? Dat is het ook! Let’s go!

Bonus! Een extragratis introductiefimpje!

SpeelgoedSpeelgoed