Masters of Minecraft: Lasergamen in het sprookjesbos

eftelingJeremy, Harm, Link en Joost nemen het in 8 afleveringen tegen elkaar op in Minecraft battles op de PC én in real-life! Ze strijden in 4 verschillende gamemodes om de nieuwe titel: Master of Minecraft. Het (virtuele) speelveld voor dit alles is de Efteling! Hide and seek in het Sprookjesbos! Met laserguns! Hoe tof is dat?! Joost, Link, Harm en Jeremy zijn ieder één keer zoeker in deze tweede Real-Life Challenge! De zoeker gaat, bewapend met de lasergun, op zoek naar de 3 verstoppers. Elke keer dat de zoeker iemand raakt krijgt hij een punt, maar de verstoppers kunnen ook punten scoren door zichzelf vrij te buuten bij de beacon! De Master met aan het eind de meeste punten, wint een voordeel in de volgende Legends of Gaming Hide and Seek video! En oh ja, we hebben de verstoppers ook walkie talkies meegeven! Niet bijzonder nuttig.. wel heel leuk!
Kijk ook op https://www.instagram.com/efteling of op http://www.efteling.com voor het laatste nieuws over de Efteling.

Bol AlgemeenBol AlgemeenAanbiedingen bij webshops