Symbolica: Pardoes en de van vorm veranderaar

Als de Zonnensmaragd gestolen is en Aliciana ontvoerd wordt laat Pardoes zich door niemand stoppen en waagt zich regelrecht in het hol van Pantagor om ze terug te halen. Pardoes is niet onvoorbereid, zijn laatste Toets gaat goed van pas komen. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed