Symbolica: Pardoes en de Dag van het Duistere Duel

Pardoes heeft de Elf Toetsen volbracht en de Zonnensmaragd is compleet. Er is nog maar één ding wat hem te wachten staat: een duel met Pantagor. Maar niets is wat het lijkt en Pardoes, Pardijn en Almar lopen meer gevaar dan ooit. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed