Vloggers in de Efteling: Jill van Dooren

Daar is de vrijdag weer. Kort weekje voor veel mensen aangezien meer dan half Nederland afgelopen maandag een vrije dag had vanwege Pasen. Maar hoe dan ook…. het weekend staat weer te trappelen van ongeduld en dat is altijd wel een goed moment. Eindelijk weer wat tijd voor jezelf. Maar eerst nog de eindsprint op de vrijdag en dat doen we met een vlogger die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling, een gouden combinatie! Vandaag in de spotlights: Jill van Dooren. Jill, zeg het maar! “Mijn naam is Jill, 24 jaar en ik woon samen met mijn rechterhand it’s Pip the pug in Nijmegen. Ik neem het leven met een dikke knipoog en maak filmpjes op het internet, daar is deze er één van. ” En dat filmpje zie je na de klik!

Meer Jill van Dooren? Dat kan!
YouTube kanaal
Facebook
Twitter
Instagram

SpeelgoedSpeelgoed