Vloggers in de Efteling: Bokado

Ja mensen, we naderen weer het einde van een werkweek. De vrijdag is hier en dan is het tijd voor de eindsprint. Het weekend in het vooruitzicht. Lekker hoor! En de vrijdag is zoals altijd ingeruimd voor een vlogger die een vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. In de spotlights vandaag Bokado oftewel Bo. 21 jaar en woonachtig in Nederland. “Ik ben dagelijks bezig met video’s maken en dit is daarom ook mijn grootste hobby.” Ah, mooi. En hoe lang al aan de vlog? “Ik heb dit YouTube kanaal nu al 10 jaar en ben ook al zolang bezig met video’s maken.” Dat is best al een lange tijd. En Bo zou Bo niet zijn als haar vlog net even wat anders is. Zij geeft vandaag tips en dingen die je MOET doen in de Efteling na de klik!

Meer Bokado? Dat kan!
YouTube kanaal
Facebook
Snapchat
Google+
Instagram
Twitter

SpeelgoedSpeelgoed