Symbolica: Pardoes en het Vlammende Vuur

Als het Rattar lukt om het Vlammende Vuur te doven, is niemand in Hartenstad meer in de stemming om Hartjesdag te vieren. De vriendschap tussen Pardoes en Pardijn komt stevig onder druk te staan, waardoor het slagen van de Toets in gevaar is. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

SpeelgoedSpeelgoed