Symbolica: Pardoes en het Verhalen van Verhalen

Het is de dag van de meest belangrijke Dagvertelling van het jaar, maar Koning Pardulfus is zijn stem volkomen kwijtgeraakt. Pantagor heeft de stem gestolen en het is aan Pardoes om de stem terug te toveren voordat Pantagor de stem van de koning voor zijn eigen duistere plannetjes misbruikt. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed