Symbolica: Pardoes en de Mist der Herinnering

eftelingPardoes moet zijn grote angst overwinnen wanneer iedereen in Hartenstad alles dreigt te vergeten en Pardoes zijn Toets moet volbrengen door de Mist der Herinnering te betreden. Pantagor stuurt Rattar om misbruik te maken van de vergeetachtigheid van de Hartenstadters en dat wordt heel gevaarlijk. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed