Sprookjesboom Show: Trouwen

sprookjesboomBeleef de doldwaze avonturen van de Sprookjesbosbewoners mee! Klein Duimpje vraagt Roodkapje ten huwelijk, maar zij neemt hem niet serieus. Langnek heeft commentaar op het lied “Zeg Roodkapje waar ga je hene?” en laat het nummer aanpassen. Ezel is vandaag te gast bij Heks in haar Kookrubriek “Hocus Kookus” en vraagt haar om van zijn haaruitval af te komen. In de ‘Sprookjesboom Show’ pakken de Sprookjesbosbewoners letterlijk het podium en dat leidt tot doldwaze situaties. In korte toneelstukjes spelen Roodkapje, Wolf, Assepoester, Draak en alle andere bekende Sprookjesbosbewoners sprookjes na. Dat doen ze zingend en dansend met een flinke dosis humor.

Wil je nog meer verhalen horen van Sprookjesboom? Vind allerlei dvd’s van de televisieserie Sprookjesboom en de dvd van Sprookjesboom de Film in onze webshop.

SpeelgoedSpeelgoed