Symbolica: Pardoes en het Weerbeheer leren

eftelingPantagor heeft een hittegolf over Hartenstad uitgeroepen. Ondertussen is er een knappe prins in Hartenstad die uit is op de hand van Pardijn. Als dan ook Almar nog steeds zijn mond stijf dicht houdt over Pantagor heeft Pardoes maar weinig zin om zijn Toets te volbrengen. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed