Symbolica: Pardoes en het Groene Gehoor

eftelingAlle gewassen in heel Hartenstad zijn bedorven door een vloek van Pantagor met als resultaat dat iedereen doodziek wordt. Pardijn gaat met Pardoes mee om zijn volgende Toets te volbrengen; het luisteren naar bloemen en planten. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed