Symbolica: Pardoes en de Grijper der Geheugen

eftelingKoning Pardulfus weet van het ene op het andere moment niet meer dat hij koning is van Hartenstad. Pardoes gaat op zoek naar een herinnering in het hoofd van de koning en komt daar oog in oog te staan met een ongenode en zeer gevaarlijke gast. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed