Symbolica: Pardoes en het Bijzondere Bezweringsbrouwsel

eftelingPardijn moet zingen op het belangrijke Hartenstad concert, maar er komen alleen maar valse kraaiengeluiden uit haar mond. En zij is niet de enige, in heel Hartenstad is geen zuivere toon meer te horen. Tijd voor de volgende Toets van Pardoes. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed