Vloggers in de Efteling: The BelgiumGames

eftelingEn na een bijzonder koude werkweek komt dan toch weer die hartverwarmende vrijdag. Lekker toch? De eindsprint kan weer ingezet worden richting weekend. Eindelijk weer wat tijd voor jezelf. En zoals gebruikelijk deze dag tijd voor een vlogger die een leuke vlog heeft weten te combineren met een dagje Efteling. De perfecte combinatie! Vandaag in de spotlights: The BelgiumGames. Oftewel de 3 J’s: Jens, Jarne en Jasper. Helemaal gek van Minecraft. En van vloggen. Meestal verse updates op woensdag en in het weekend maar in de vakantietijd nog veel meer. De heren weten ook dat er een leven na Minecraft is en doken daarom kort geleden de Efteling in en maakten de volgende vlog die je kan zien na de klik!

Meer The BelgiumGames? Dat kan!
* Website
* Twitter
* The BelgiumGames op YouTube
* Facebook
* Twitch
* Google+

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen