Vloggers in de Efteling: LuckyLuc

eftelingJa lekker hoor! Hier is de vrijdag! Het is hoog tijd voor de bekende eindsprint en dan….. weekend!!! Eindelijk weer wat tijd voor jezelf. Maar nu eerst zoals gebruikelijk op de vrijdag tijd voor een vlogger. Want wekelijks zetten wij een vlogger in de spotlights die een dagje Efteling heeft weten te combineren met een leuke vlog. Het tromgeroffel is vandaag voor LuckyLuc. Al was het alleen al om de omschrijving: “Ja Luc hier, ik ga hier niet uitleggen wie ik ben… Je leert me goed genoeg kennen als je mijn video’s kijkt.” Duidelijke taal lijkt ons zo. Dus slaan we de hele introductie maar over en kijken we naar LuckyLuc in de (winter)Efteling en het Efteling Hotel na de klik!

Meer LuckyLuc? Dat kan! Ga naar zijn YouTube kanaal voor meer.

SpeelgoedSpeelgoed