Symbolica: Pardoes en de Zucht van het Zweven

eftelingWanneer Pantagor alle geschreven woorden heeft gestolen uit Hartenstad is het aan Pardoes om de magische veer van de Gouden Librissander in handen te krijgen. Maar hoe komt hij in de hoge top van de boom waar het nest is? Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

SpeelgoedSpeelgoed