Symbolica: Pardoes en de vele Veranderingen

eftelingHet leven van Pardoes, tovernar aan het hof van Hartenstad, verandert totaal wanneer het Voorbestemmingsboek wordt gestolen van zijn leermeester, Grootmagister Almar. Pardoes vindt niet alleen de dief, maar ontdekt ook dat hij niet zomaar een eenvoudige tovernar is. Het lot heeft bepaald dat alleen Pardoes de fantasie kan terug winnen. Onder begeleiding van Grootmagister Almar, studeert en traint Pardoes om alle elf toetsen te volbrengen. Gelukkig krijgt hij daarbij hulp van prinses Pardijn, dochter van koning Pardulfus. Zal het Pardoes lukken om alle toetsen goed te volbrengen en de strijd aan te gaan met Pantagor? Lukt het hem de fantasie terug te brengen in de straten van Hartenstad?

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

Aanbiedingen bij webshopsGeldvarken.info