Vloggers in de Efteling: Shana Nieling

eftelingAh ja, die vrijdag! Zeker weten, de dag waarop je na de eindsprint je kan verheugen op een heerlijk weekend. Even weer wat tijd voor jezelf en voor…… vloggers. Juist, we dachten dat er in het nieuwe jaar tijd was voor iets nieuws op de vrijdag. Dus pikken we de draad weer op met vloggers die een leuke vlog hebben weten te combineren met een dagje Efteling. En die vlog zetten wij dan weer in de spotlights. Vandaag de beurt aan Shana Nieling. Shana woont in de Achterhoek en omschrijft haarzelf als “een YouTube video’s makende, vintage kleding dragende, creatieve, autistische en Dickens verslaafde weirdo.” En Shana bezocht onlangs de Winter Efteling. Een prachtige combinatie dus die te zien is na de klik!

Meer Shana? Dat kan:
Shana op YouTube
Nog een YouTube kanaal van Shana
Facebook
Instagram

SpeelgoedSpeelgoed