Sprookjesboom: Zoentjesdag

sprookjesboomHallo lieve kinderen! We leven hier in het Sprookjesbos meestal lang en gelukkig. Maar er was eens een dag dat dat anders was. Zo was het een dag Zoentjesdag. Op die dag geven alle sprookjesbosbewoners elkaar een zoen als ze elkaar tegenkomen. Assepoester had lang naar deze dag uitgekeken. En Heks heeft juist een hekel aan Zoentjesdag. Sprookjesboom neemt je mee op avontuur samen met Wolf, Roodkapje, Assepoester, Heks, Draak en de andere Sprookjesbosbewoners. Zij beleven in het Sprookjesbos leuke, grappige en soms ook spannende avonturen. En een nieuw avontuur zie je na de klik!

Wil je nog meer verhalen horen van Sprookjesboom? Vind allerlei dvd’s van de televisieserie Sprookjesboom en de dvd van Sprookjesboom de Film in onze webshop.

SpeelgoedSpeelgoed