De Magische Klok: 65 jaar Efteling

eftelingElke donderdag nemen we een duik in de geschiedenis van 65 jaar Efteling met De Magische Klok. Want in de afgelopen 65 jaren is er heel wat gebeurd. Grote attracties werden gebouwd, het Sprookjesbos werd uitgebreid, het park werd groter en groter, er kwam een hotel, een compleet golfpark, een bungalowpark, en nog een bungalowpark, een groots theater en nog heel veel meer. En uiteraard werd het jubileumjaar bekroond met de attractie Symbolica. In deze speciale superlange jubileumaflevering van de ‘De Magische Klok’ duiken we de geschiedenis in van het sprookje over 65 jaar Efteling. En dat kun je zien na de klik!

Pssst… in het nieuwe jaar kun je weer naar nieuwe afleveringen kijken van ‘De Magische Klok’. De Efteling YouTube-serie waarin je alles te weten komt over de geschiedenis van de Efteling komt terug!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.

SpeelgoedSpeelgoed