De beleving: Python

eftelingAl jaren lang blijven er hardnekkige geruchten opduiken dat de Python, de oudste achtbaan in de Efteling, zal worden gesloopt. De Python zou op zijn, niet meer interessant, enz.  Dat Python al een ouwe rakker mag worden genoemd is zeker want op 13 april 1981 werd die in gebruik genomen. Het was in die tijd groot nieuws en het begin van de grote attracties in het park. Maar na bijna 37 jaar komt er toch een einde aan de Python. Want de baan wordt bijna in zijn geheel afgebroken…. en vervangen door spiksplinternieuwe onderdelen! Dat gaat een paar maanden duren. In april 2018 gaat de nieuwe Python open. Tot die tijd moet je het doen met een bijzondere compilatie na de klik!

De geschiedenis van de Python:

Een 360 graden video mag natuurlijk niet ontbreken!

Net zoals een verslag van Eftelwesley!

SpeelgoedSpeelgoed