Nana op vrijdag: het Efteling Kids Testpanel test Joris en de Draak

eftelingJa! Vrijdag! We hebben het weer gehaald. Het weekend is weer onderweg. Even tijd voor jezelf en natuurlijk voor Nana. Iedere vrijdag present om vragen te beantwoorden, wensen in vervulling te laten gaan of attracties te testen. Zo ook vandaag. Het Efteling Kids Testpanel trekt ten strijde tegen de draak en testen ze de houten racerachtbaan Joris en de Draak. In deze reeks gaat Nana samen met het Efteling Kids Testpanel op pad om allerlei attracties in de Efteling te testen. Zo checken ze iedere attractie op vijf punten en vellen ze hun oordeel met een eindcijfer. Benieuwd naar de uitslag? Kijk snel na de klik!

Kun je niet wachten tot de volgende aflevering en wil je alvast meer weten over alle attracties van de Efteling? Ga dan naar http://www.efteling.com/kids.

Wil je geen video missen? Abonneer je dan gratis op het Efteling YouTube kanaal en blijf op de hoogte: http://www.youtube.com/efteling.

Aanbiedingen bij webshops