Python na 8 januari 2018 voor maanden gesloten

eftelingAl jaren lang verschijnen van tijd tot tijd de wildste geruchten over de Python in de Efteling. De attractie is versleten, de Python wordt gesloopt, er komt een nieuwe achtbaan voor in de plaats, Python is de dodelijkste attractie die er is (aldus een reactie in ons gastenboek). Niets van dit alles kon worden voorzien van een bron en is al jaren koploper wat betreft nepnieuws over de Efteling. Wat klopt er dan wel? Feit is dat de Python intensief wordt gerenoveerd. De volledige track wordt ontmanteld en vervangen door nieuwe tracks. Met andere woorden: de Python blijft en wordt klaargestoomd voor nog eens 36 jaar. Alleen de lift en het station worden niet vervangen. De renovatie start op 8 januari 2018, dus nog tijdens de Winter Efteling.

Aan het uiterlijk en baanverloop verandert helemaal niets zo liet een woordvoerder van het park weten. De Python gaat op zijn vroegst op zaterdag 31 maart 2018 weer open. Wie nog even wilt genieten van de Python krijgt dus nog tot 8 januari 2018 ruimschoots de tijd. Vergeet niet je ideale tijdstip voor een ritje te reserveren.

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen