Nana op vrijdag: het Efteling Kids Testpanel test De Vliegende Hollander

eftelingJa mensen. Het is weer zover, de vrijdag is aangebroken. De werkweek loopt naar het einde toe. Even die eindsprint weer en dan weekend. Lekker weer wat tijd voor jezelf en voor Nana natuurlijk die op pad is met het Efteling Kids Testpanel. Dit keer testen de kids de waterachtbaan De Vliegende Hollander. Ze checken deze attractie op vijf punten en vellen ze hun oordeel met een eindcijfer. Doorstaat De Vliegende Hollander eigenlijk wel deze test? Zijn er nog minpunten? Is het darkride gedeelte niet te donker? Hoe is de wachtrij? Antwoorden en eindoordeel na de klik natuurlijk!

Kun je niet wachten tot de volgende aflevering en wil je alvast meer weten over alle attracties van de Efteling? Ga dan naar http://www.efteling.com/kids.

Bol AlgemeenBol Algemeen