eftelingOm het aanbod van horeca in de Efteling tijdens de zomerperiode verder uit te breiden, zal er vanaf 21 juli bij Baron 1898 een nieuw mobiel horecapunt te vinden zijn: de Yoghurt Bar. De Efteling werkt hiervoor samen met Friesland Campina. Dit meldt Eftelingsestraat. Het horecapuntje krijgt dezelfde uitstraling als de achtbaan Baron 1898 en zal qua thematisering perfect aansluiten bij de rest van de attractie. Zo is het lettertype op het naambord gelijk aan dat van de attractie en wordt de ombouw geschilderd in dezelfde kleuren. De Yoghurt Bar krijgt een plekje op het plein voor de mijnschacht van de 37,5 meter vrije val.

Bij het reeds bestaande horecapunt ‘t Melkhuysje zijn sinds de opening van Baron 1898 melk-shakes (milkshakes) verkrijgbaar. Het aanbod van zuivelproducten rond de achtbaan met mijn-thema is geen toeval; mijnwerkers werden vroeger na een lange dag werken onder de grond verplicht om melk te drinken. Door het loskomen van slijm dat door melk ontstaat, kan al het stof en roet uit het lichaam verwijderd worden.

Eerder ging Campina Friesland al in zee met de keten Yoghurt Barn, waarvan enkele vestigingen in Nederland te vinden zijn, vooral in de grote steden. Het aanbod bestaat uit diverse yoghurtvariaties met o.a. vers fruit.

Bron: vijfzintuigen.nl

Vertalen

Advertentie