Nana op vrijdag: Waar komt de naam van de Efteling vandaan?

eftelingEn hop, daar is de vrijdag alweer. Na een drukke week komt het weekend je weer tegemoet. Even weer wat tijd voor jezelf en natuurlijk ook voor Nana. Elke vrijdag een filmpje waarin prangende vragen een antwoord krijgen, wensen in vervulling gaan of attracties uitgebreid worden getest. Nana gaat samen met Pleun op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Waar komt de naam van de Efteling vandaan?’. Tijdens de zoektocht naar het antwoord helpen de Sprookjesbosbewoners, medewerkers van de Efteling en andere bekende gezichten Nana graag. Komt ze er even niet uit? Dan schiet Efteling Kids Radio te hulp. Efteling Kids Radio weet Nana altijd te vinden door de speciale rugzak die ze draagt. Kijk na de klik voor het antwoord.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Aanbiedingen bij webshops