eftelingEindelijk weer vrijdag! Duurt lang zo’n week. Pfft! Even uitblazen hoor. Want het weekend komt er weer aan. Tijd voor jezelf en natuurlijk voor Nana. Bijna elke vrijdag is ze er weer met een leuk filmpje waarin ze op zoek gaat naar antwoorden, attracties aan een grondige test onderwerpt of een wens in vervulling laat gaan. Vandaag staat de gouwe ouwe Python centraal. Nana gaat samen met Floris op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe kan het dat je blijft zitten als de Python over de kop gaat?’. Tijdens de zoektocht naar het antwoord helpen de Sprookjesbosbewoners, medewerkers van de Efteling en andere bekende gezichten Nana graag. Kijk snel na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Vertalen

Advertentie