Evers Staat Op in de Efteling

eftelingVrijdag 30 juni staat Edwin Evers samen met zijn team op in de Efteling. Samen met 100 luisteraars maken zij als één van de eersten een rit in de gloednieuwe darkride Symbolica: Paleis der Fantasie. De attractie, tevens de grootste van de Benelux, opent op zaterdag 1 juli haar deuren voor publiek. Vanuit een speciaal gebouwde radiostudio heeft het team van Evers Staat Op zicht op Symbolica en doen zij live verslag van de rit. Ook is DI-RECT te gast en treden zij live op. Luisteraars maken tot en met donderdag 29 juni kans om hier exclusief bij aanwezig te zijn.

Edwin Evers: “Te gek dat onze luisteraars als één van de allereersten de attractie mogen beleven. De Efteling is een magische locatie om radio te maken!”

Op zaterdag 1 juli opent de Efteling ‘Symbolica: Paleis der Fantasie’. Symbolica is een overdekte familie-attractie. Centraal in de rit staat de wisselwerking tussen werkelijkheid, droom en fantasie. Bezoekers worden meegevoerd door geheime gangen en koninklijke vertrekken om op audiëntie te gaan bij de Koning. De nieuwe attractie maakt deel uit van het 65-jarig jubileum en staat middenin het park.

Bron: Nederlandsmedianieuws.nl

SpeelgoedSpeelgoed