Nana op vrijdag: Hoe is het om directeur van de Efteling te zijn?

eftelingJa mensen…… het is weer vrijdag. De werkweek loopt ten einde en het weekend staat weer te popelen. Eindelijk weer tijd voor jezelf en voor Nana natuurlijk. Elke vrijdag vanuit de Efteling. Dit keer gaat Nana samen met Dirk op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Hoe is het om directeur van de Efteling te zijn?’. Tijdens de zoektocht naar het antwoord helpen de Sprookjesbosbewoners, medewerkers van de Efteling en andere bekende gezichten Nana graag. Komt ze er even niet uit? Dan schiet Efteling Kids Radio te hulp.  Na de klik zie je meer…..

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling. Efteling YouTube is mieters!

Aanbiedingen bij webshopsBol AlgemeenBol Algemeen