Vandaag bekendmaking openingsdatum Symbolica (+livestream!)

eftelingDe nieuwe Efteling attractie Symbolica opent per 1 juli 2017 haar deuren. Omroep Brabant nam vanmiddag een wandeling door de duurste Efteling attractie ooit. Check hier de samenvatting van de livestream. Deze woensdag werd tevens duidelijk op welke datum de attractie deze zomer de deuren opent voor bezoekers van het pretpark in Kaatsheuvel. Met een investering van 35 miljoen euro is Symbolica de duurste Efteling attractie aller tijden. Symbolica is de eerste attractie die draait rond de mascotte Pardoes.

 

De nar neemt de bezoekers mee op een rondleiding door de vertrekken van het Paleis der Fantasie van koning Pardulfus. Het is een overdekte familieattractie die je kunt vergelijken met Droomvlucht of Fata Morgana.

De karretjes, ook wel ‘Fantasievaarders’ genoemd, rijden niet op een rails, maar glijden en draaien door de negen verschillende ruimtes.

Er zitten heel wat interactieve elementen verwerkt in de attractie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit drie verschillende routes. Internationaal Brabants viel er helaas niet onder, maar er worden vier verschillende talen gesproken: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Bron: Omroep Brabant

SpeelgoedSpeelgoed