Nana op vrijdag: Ruiter Raveleijn verrast school!

eftelingYes! Het is weer vrijdag! Hoog tijd voor de bekende eindsprint want je bent er bijna. De laatste loodjes en dan…. weekend!!! Eindelijk weer wat tijd voor jezelf en natuurlijk voor Nana. Want zij is er ook weer met een leuk filmpje vanuit de Efteling om je door de vrijdag heen te helpen. Door een prangende vraag te beantwoorden, een Efteling attractie te testen of net zoals vandaag een bijzondere wens in vervulling te laten gaan. Dit keer verrast Nana samen met Ruiter Joost van Raveleijn een hele school en laten ze de wens van Noortje in vervulling gaan. Op school oog in oog staan met een ruiter van Raveleijn. Hoe cool is dat? Kijk snel na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

MEER RAVELEIJN? DAT KAN!

SpeelgoedSpeelgoed