Efteling Golfpark organiseert Golfpark Experience

eftelingMorgen, zondag 23 april 2017, organiseert het Efteling Golfpark ‘de Golfpark Experience’. Een sportieve dag voor het hele gezin. De Golfpark Experience is een dag gebaseerd op beauty, lifestyle en sport en daarmee de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en het Efteling Golfpark. De Golfpark Experience biedt een gezellig programma voor zowel golfers als niet golfers. Bezoekers kunnen golfen met korting, deelnemen aan gratis clinics, shoppen, lekker smullen bij verschillende proeverijen en de dag afsluiten met een heerlijke BBQ.

Daarnaast zullen er verschillende stands staan die compleet ingericht zijn op het gebied van welzijn. De jeugd is ook welkom op het Efteling Golfpark, voor kinderen tot en met 14 jaar is er een heus Funpark.

Voor meer informatie over de Golfpark Experience, ga naar: efteling.com/golfpark.

Het Efteling Golfpark staat bekend om zijn unieke ligging; de golfbaan is gelegen tussen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en het landgoed Huis ter Heide. De 18-holes golfbaan beslaat 116 hectare en golfers vinden er daarom, naast een sportieve uitdaging, veel ruimte en natuur.

Bron: Efteling

SpeelgoedSpeelgoed