Veiling: Goedkope Efteling entreekaarten

eftelingBied nu mee voor goedkope Efteling entreekaarten voor de speciale AvroTros dagen in het pretpark. Op zaterdag 25 en zondag 26 maart viert Avrotros feest in het park. Tijdens deze dagen kun je volop genieten van alle attracties en shows van De Efteling. Als extra zijn er op deze speciale dagen vele bekende Nederlanders aanwezig zoals diverse acteurs van populaire NPO Zapp-series. Speciaal op deze dag wordt er een meet&greet gehouden zodat je met enkele bekende Nederlanders zelfs op de foto kunt gaan. De Efteling is op deze dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Via de website Ticketveiling.nl kun je nu bieden op goedkope Efteling entreekaarten voor deze dagen. Je kunt bieden vanaf 1,- en er lopen twee veilingen namelijk op twee of vier entreekaarten. Op deze manier kun je met een beetje geluk heel voordelig Efteling entreekaarten bemachtigen voor deze dagen. Let op: de tickets zijn dus alleen geldig op 25 of 26 maart!

Op onze website hebben we diverse aanbieders staan waarbij je een overnachting bij De Efteling kunt reserveren. Maak zo van je dagje Efteling een compleet uitje met overnachting. Kijk hiervoor op onze speciale pagina met hotels bij De Efteling, Efteling Hotel of Efteling Bosrijk.

Bron: Pretparkreizen.nl

SpeelgoedSpeelgoed