Na sluitingstijd: Furstoppertje in de Efteling met Furtjuh

eftelingZaterdag!! Je weekend is nu echt begonnen. En ook deze zaterdag bezoeken we de Efteling na sluitingstijd. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10… Wie niet weg is, is gezien! Het is tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Na Sluitingstijd’. Wie heeft er zin in een potje Furstoppertje in het donker met Rutger in de Efteling? In deze YouTube-serie krijgen YouTubers de kans om na sluitingstijd één nacht lang spannende en sprookjesachtige avonturen te beleven in de Efteling. Zodra de poorten worden gesloten, begint het avontuur… na de klik!

Heb je een leuk idee voor een challenge of is er een YouTuber die jij terug wilt zien in een volgende aflevering van ’Na Sluitingstijd’? Stuur je idee naar youtube@efteling.com en wie weet zie je dan jouw suggestie terug in een volgende video!

Wil jij ook iets tofs doen na sluitingstijd in de Efteling? Laat het zien op Instagram met #jouwefteling en win jouw idee! Meer info & actievoorwaarden: efteling.com/jouwefteling

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

WEEKENDTOPPERS!

SpeelgoedSpeelgoed