Nana op vrijdag: Ja, ik wil nog een keer!

eftelingDaar is de vrijdag weer! De bekende eindsprint…. nog heel even geduld en je weekend gaat van start. Wat wordt het? Dagje Efteling misschien? Doe wat je leuk vindt want het is jouw weekend. Even weer tijd voor jezelf en voor Nana. Elke vrijdag is zij er weer met een leuk filmpje vanuit de Efteling. Nadat heel wat prangende vragen een antwoord hebben gevonden laat Nana vandaag een wens in vervulling gaan. In deze aflevering kruipt Nana in de rol van weddingplanner om de wens van Jamie uit te laten komen. Haar droom is dat haar ouders Frank en Isabella nog een keer trouwen, maar dan in de Efteling! Wauw! Kijk snel na de klik!

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

WEEKEND TOPPERS!

SpeelgoedSpeelgoed